Ik ben Danique Pijnappel, ik ben 19 en momenteel zit ik in mijn tweede jaar van de PABO aan de Marnix Academie in Utrecht.

Van kinds af aan kwam ik vaak in het theater met mijn ouders en oma. Daar is mijn passie voor theater ook ontstaan. Momenteel werk ik als gastvrouw in het AFAS theater in Leusden waar nu 14 de musical staat. Ik vind het fantastisch om bij te kunnen dragen aan het plezier en de beleving van bezoekers. Daarnaast houd ik ook ontzettend van organiseren wat bij The Musical Underground goed van pas komt.

Ik vind het supergaaf om hieraan bij te dragen, omdat er vooral jongeren meewerken aan dit project met dezelfde passie: theater! Toen ik hierover hoorde heb ik wel getwijfeld, omdat dit best wel buiten mijn comfortzone ligt. Ik had nog nooit zoiets gedaan, maar ik ben ontzettend blij dat ik hieraan meewerk! Het mooiste aan dit project vind ik dat iedereen zich hier echt vol voor inzet en dat iedereens inbreng gewaardeerd wordt. We leren van en met elkaar, er is een hele gezellige en open sfeer.

Hopelijk tot 24 september in het theater!