Mijn naam is Lionel Kistemaker en ik ben 17 jaar oud. Van kleins af aan ben ik al bezig met muziek, zo speel ik nu al meer dan 12 jaar drums. Het begon destijds met drumlessen, jaren geleden bij Drumschool Apeldoorn. Nu volg ik zelfs een MBO muziekopleiding, in de hoop dat ik kan doorstromen naar het HBO conservatorium.

Vanaf het moment dat ik voor het eerst naar Soldaat van Oranje ging wist ik het zeker; ik wil MUSICAL drummer worden! Mijn passie is zo groot, dat ik ieder jaar vol enthousiasme naar de Uitmarkt Musical Sing-a-Long op tv keek. 

Met The Musical Underground breng ik twee grote passies samen: als jonge, maar ambitieuze muzikant vind ik het belangrijk dat jongeren de vrijheid en kans krijgen om hun talent verder te ontwikkelen. Tevens ben ik een groot musicalfan en vind ik het belangrijk dat ”oudere” musicals weer een nieuw leven krijgen, dat de ondergewaardeerde nummers onder de aandacht gebracht worden.

Als je deze twee dingen samenbrengt, krijg je een fantastische voorstelling met jonge artiesten, gebaseerd op het concept van Musicals In Concert. Met dit idee ben ik naar Theater Orpheus te Apeldoorn gegaan en ook zij waren enthousiast! Ik kreeg goedkeuring om als Apeldoorns talent/initiatiefnemer dit passieproject uit te voeren.

Hopelijk tot 24 september in het theater!